Butikken

I et lite hjørne av FjørSilkeBris Dunder Casino finnes en koselig liten butikk. Her selges det bl.a. engler i ulike fasonger, eksklusive sjal fra Kristine Vikse, og andre små ting som du ikke visste at du trengte. Bøkene som kom ut i 2011 & 2012 er også for salg her.

Våre bøker er lagt ut for salg i vår nettvariant av butikken. Klikk deg inn på bestillingskjemaet nedenfor dersom du ønsker å kjøpe bøkene og få dem direkte sendt hjem i posten.

Bok 1: «FjørSilkeBris – litt mer enn et luftslott» (2011)

Dette er boka om visjonen som ble til litt mer enn et luftslott. Her har vi samlet FjørSilkeBris mellom to permer, og vi deler gladelig ut tips om hvordan det gode liv kan nytes. Her finnes alt fra kakedrømmer til yoga, og tips til hvordan bryllupsdrømmen kan gjøres uforglemmelig. Det hele er rikt illustrert med vakre bilder tatt av Haakon Nordvik, og vi har krydret det hele med ettertenksomme dikt av Morten Salvesen. Til boka følger en CD som setter tonen til 5 av diktene til Morten.

Bok 2: «Merket for livet med kjærlighet» (2012)

Oppfølgeren kom ut kanske nøyaktig ett år etter lanseringen av første bok. «Merket for livet med kjærlighet» byr på litt mer enn en vanlig bok. Her får du totalpakken «god mat, sterke følelser og vakker musikk». Boka fokuserer på livets føleleser, og her får du bl.a. tips og oppskrifter på mat som kan passe til ulike situasjoner i livet. Hva med å gripe dagen med en god frokost under åpen himmel sammen med gode venner og familie? Boka gir flotte tips til hvordan dette kan gjøres på en festlig måte, men det er bare ett av mange temaer som boka tar for seg. Boka inkluderer en CD med 6 sanger som er skrevet spesielt for å understreke stemningen i de ulike kapitlene. Det dreier seg bl.a. om kjærlighet, glede, sorg og takknemlighet.

Bestill her:

**Betingelser:
Alle som har registrert bokbestilling på skjemaet ovenfor vil få en bekreftelse på mail fra FjørSilkeBris. Faktura vil bli lagt ved forsendelsen som går med B-post (3 – 4 dagers leveringstid). Ved forsendelse av en bok, vil vi fakturere kr 45,- for porto. Totalprisen for en tilsendt bok blir da kr 444,- (siden FjørSilkeBris dekker halve fraktkostnaden og tar ingenting i ekspedisjonsgebyr). Ved bestilling av to bøker blir fraktkostnaden kr 85,-. Totalprisen for to tilsendte bøker blir da kr 883,-.

Registreringen i skjemaet ovenfor er uforpliktende, og det er mulig å trekke kjøpet per mail eller telefon.

 

Følg oss på facebook