FjørSilkeBris bloggen

Kafédager – onsdag & torsdag

August er en fin tid til å ta med familie og venner ut til lunsj eller en bedre middag. Dersom været tillater det har vi uteservering i Les mer..

Bryllup

FjørSilkeBris er som skapt for romantiske bryllup. Her ligger alt til rette for en dag dere sent vil glemme. Vi planlegger bryllupsfest, meny og bryllupskake sammen med Les mer..

Catering

FjørSilkeBris har startet med Catering-tjenester! Skal du feire en stor dag, eller kanskje jobben vil spandere lunsj på de ansatte? i så fall står både kokk og Les mer..

Minnestund

Minnestund er en viktig markering og en dag som involverer mange følelser. Vi kan være med på å skape en fin ramme rundt minnestunder på FjørSilkeBris. Kontakt Les mer..

Velkommen til kafé

Velkommen til kafé på FjørSilkeBris! De langåpne torsdagene kommer selvsagt til å fortsette fra kl. 12:00 til kl. 23:00 utover høsten. Vi minner også om vårt utvidede tilbud med lunsjkafé på onsdager fra kl. Les mer..

Velkommen :)

Etter en fin sommerferie er det nå full aktivitet på FjørSilkeBris. Vi minner om lunsj-kaféen vi har startet med på onsdager som har åpent fra kl 12:00 til 16:00. Les mer..

Kontorsøster

Camilla Kvammen Vikse har snart vært ansatt på FjørSilkeBris i 2 år med ansvar for booking og administrativt arbeid. Vi ønsker henne og alle våre ansatte en god og velfortjent Les mer..

Temadag – Mindfulness med Linn Stokke

Meningsfull søndag! Linn Stokke & Linda Breistig sørget for at 10. mars ble en fantastisk inspirerende dag med påfyll for kropp og sjel for de som fikk anledning til Les mer..

Rita Eriksen – Konsert

24. mars 2013 – Storartet Palmesøndag med Rita! Rita Eriksen med sine dyktige musikere sørget for å ta oss inn i påskehøytiden med en stemningsfull og magisk Les mer..